Lei av is og snø i innkjørselen?

iStock_000065526239_Medium

– Med snøsmelteautomatikk holder du det tørt og isfritt vinteren igjennom.

Å måke snø før jobb tredje dag på rad er ikke gøy, ei heller å gå på ryggkulen foran postkassa på såpeglatt holke. En snøsmeltetermostat kan spare deg bryderiet!

Med snøsmelteautomatikk hvor bakkefølere støpes i betong, asfalt eller legges under belegningsstein og fliser, på steder hvor snø- og isproblemer normalt oppstår, kan du få en funksjonell og energisparende styring av varmekablene. Enten det er trapper, inngangspartiet eller innkjøring som er problemet, kan en termostat benyttes for å regulere anlegget. Termostaten mottar informasjon om temperatur og luftfuktighet fra en føler, og den vet selv om det er regn eller snø, og fare for is. Basert på systeminnstillinger og dine ønsker vil den sørge for isfri adkomst til postkassen. Praktisk!

Holmenkollen tenker du? Absolutt ikke. Automatikken i anlegget gjør at du sparer strøm fra første snøfall ved bruk av snøsmeltetermostater. Den aktiverer anlegget kun når det er behov og i henhold til de innstillingene som er gjort fordelt på soner*, slik driftes det både økonomisk og effektivt.

Kobler du på en takrenneføler i nedløpet kan du også spare deg for bekymringen med ødelagte renner og istapper i hodet. Den kobler kun på varmen når det er fare for isdannelse.

Med snøsmelteautomatikk fra Thermo-Floor kan du altså trygt spasere i tøflene til postkassen, og du kan når som helst ta turen sørover uten å bekymre deg for snøen som faller hjemme. Der vil det både være tørt og isfritt vinteren gjennom.

Sett vekk snøskuffen og ta en kikk i webbutikken, der kan du lese mer om snøsmelteautomatikk og andre produkter som holder deg varm i vinter.

– inn i varmen

*gjelder ETO 4550